Тотален и пълен цирк. Основни циркаджии – Миков (МВР) , Сертов (ДАНС) , Велчев (прокуратура) и баш циркаджията – хамстера СтанишеФ (началник на изброените).

Преди два дена Дупница осъмна пълна с въоръжени до зъби и маскирани елементи. Имаше един с препашани ТРИ пищова по него, плюс автомат. Данс, манс МВР и за каквото там още се сетите. Интересното е, че половината град знаеше за “акцията” един ден предварително. Бахти “изненадата” , бах ти чудото.

“Акцията” била срещу “неизвестен извършител” . Извършител на какво – не стана ясно. Няма и да стане.

Доколкото разбрах, “проверката” е посрещната с отворени врати и светнати лампи :) . Гавра ? , дааа – гавра си е. Държавата е такава, МВР е такова, ДАНС е такъв, как да не се изгавриш с тях.

Компютрите от “проверяваната” счетоводна къща са били подготвени и наредени на една маса , чакащи “проверяващите” . Не ги били взели. Взели 2-3 рутера за “анализ” . Какво ще им “анализират” , един господ знае. Киберявор ще “разглежда” лог файлове от ROMFS и сенки от пакети, останали в рам паметта.

А, и още – открили 3-4 коли с неплатени мита – извършител – отново “неизвестен”.

За чии хуй беше тая демонстрация питам се аз. Вече и децата не се ловят на тия циркаджийски номера. СтанишеФ – осъзнай се, в кой свят живееш ? Доскоро “оперативно интересните” лица хвалеха МВР и бившия му министър (даже специално интервю направиха пролетта) , пък сега чета по медиите, че МВР било съсипано. Миков, Миков, тия камъни са по твоята празна глава. Направи си изводите кой те атакува и те прави за смях.

Днес пък ненадейно се “самоубили” “дясната ръка” на Доган и известен специалист по съдебна медицина. За “самоубийството на втория заподозряни са убиеца на Белнейски и убииците в МВР униформа на Чората. Но не – МВР няма заподозрени, за МВР и двете са “самоубииство” . Няма ли свидетели и данни за насилие – извода е ясен – “самоубииство”. Точка. Нямда да чакаме медицински и други експертизи, нама смисъл – “самоубииство”. Отново точка.

Не държава – пълен цирк . Слагам една карикатура от в-к Капитал (съжалявам, че не питах за разрешение – кликнах 2-3 на рекламите за отплата) , която описва напълно ситуацията в цирка наречен BG.