Днес се разходих до Паничище. По работа. Ще правим линк до там и то май доста експресно. Едни хубавци се надяват да продават интернет на хижите. Аз съм само технически изпълнител.

Та Паничище доста се е променило – строят доста голям хотел , оправили са пътя до там, лифта към езерата е почти завършен, а пътя до лифта са го направили почти магистрала :) Толкова хубав път няма наоколо.

Разходихме се и до хижа Ловна , е не пеша де , с един Нисан терано 2 , това е бахти машината, освен дълги и къси 4х4 и стандартното задно предаване има и само предно , което е голям плюс за такава кола.

Направих няколко снимки с телефона, обаче са ужасни – срещу слънцето , неточно насочен – абе нищо не се вижда и поради това няма да ги слагам. Следващите няколко дена като ходя ще снимам с апарата.

Като качим интернет горе, сериозно ще обмисля да се преселя да живея там :) Е това в рамките на шегата. Невероятно спокойствие, хубаво време, абе рай. Като пуснат лифта ще се кача и до езерата. Стига разните там “природозащитници” да не вземат да го заспират. Много ми е чудно всички тия протестиращи “природозащитници” що не дойдат да живеят сред природата, ами протестират от София достанционно. Ами то така е много лесно, и аз ще взема да протестирам например за софийския боклук (улици ,задръствания)

Наистина някой е налял много пари горе, ама наистина много. Надявам се да стане един хубав малък курорт. Има най-добрите условия за каране на ски в цяла България. Боровец и Банско ряпа да ядат. Удоволствоето да се спуснеш със ски от езерата до паничище е неописуемо. Правил съм го като много млад, губейки цял ден да се кача до езерата , носейки всичко на рамо. Е не е човешко :)

А между другото , кой ще ми даде нет от Черни връх да пуснем и на езерата :) , щото от тука е невъзможно да се направи.