Айдее наште ! . Дангов щял да се кандидатира за мястото на хамстера.

Дангов имаш нашта подкрепа. За кмет не те биваше и затова те изхвърлихме със шутове , но дано станеш председател на БСП. Желая ти го от все сърце.

Поне ще съм сигурен, че БСП(к) , ще се разпадне и дори няма да влезе в следващия парламент. Ако някой може да съсипе тая партия – това е човека.

В едно поне съм сигурен – Дангов не е корумпиран – няма толкова акъл :)

Интересното е, че Дангов се спряга за човек на Гоце . И във връзка със изминалите събития , се прояснява кой мое да мъти водата.

Всъщност в изказванията на Дангов досега има една истина :

Проблемът е, че Галеви държат полицията в Дупница, даже аз се шегувам, че е по-добре да се разпусне, че и без това никаква работа не се върши. Затова и инцидентът се потули.

Да, наистина “държат” полицията. И наистина полицията не върши никаква работа (освен да глобява шофьори) и е добре да се разпусне.

Но вината за това не е тяхна. Вината е на МВР , вътрешния министър и министър председателя. Другите му твърдения са меко казано неверни :)

Но Дангов гузно мълчи за един факт – той беше избран за кмет с помощта именно на тия хора. Защо те наредиха да бъде избран – не знам. Но това е добра основа за размишления за тесните им връзки с БСП ( и човека занимаващ се с изборите в БСП). И за прословутата среща тази пролет.