МВР спретва поредния рекет над бъдещите притежатели на автомобили.

Докога бе идиоти, докога ще ни обирате за нещо, което е ваше задължение. Защо аз да плащам, за да доказвам, че автомобила не бил краден. Къде отиде презумпцията за невинност. Ако има някакво престъпление, работа на МВР е да доказва, че има такова. За това им се плаща от всички нас, чрез данъците ни. Писна ми !

Кога най-после с регистрацията на автомобилите ще почне да се занимава общината, а не МВР, както е в цял свят. Ама не щат да изпуснат кокала.

Отгоре на всичко , агенцията за национална сигурност се занимава със спирането на сайт с жълти новини. Като с това си действие навеждат на мисълта, че новините може да не са чак толкова жълти.

Защо бе , новото ДС, харчите моите пари, за нещо което не ви е работа. Какво точно в тоя сайт беше класифицирана информация ? Това за ловеца на републиката ли ? Ако е имало някой засегнат, има си ред същия тоя засегнат да си търси правата по съдебен ред.

Иначе от новото ДС са големи професионалисти – хакнали джумлата на спрения сайт и така били хванали автора. Големи “професионалисти” , няма що. Ако собствениците на сайта имаха необходимите знания, щяхте да ги хванете за оная работа.

Може би това е класифицираната информация ? . Кое е голямата тайна? Че мафията и МВР са силно преплетени, че вече бившия вътрешен министър хапва и разпива със “сульо и пульо”. Че едно лице със интересна биография  е служител на ДАНС ?  Това, че определени хора са над закона, и тия хора много добре се знаят от всевъзможните там служби, щото са тяхна рожба ? Че бивши служители на МВР си организират военизирана структура и се разхождат с автоматично оръжие по улицата ли ?

Дотам се стигна, че за тия неща знае целия ЕС , и  ареста на поредния тарикат стана в Гърция, като Германия дори не си направи труда да изпрати заповедта до България. Щото знаят какво няма да стане.

Аман, като направя още някой долар на форекса, се махам от тая скапана държава.