Ако искате да видите каква “класифицирана информация” имаше в спрения сайт опасните новини, Вени е направила архив на опасните новини. Дзверо също е линкнал към нея.  А пък моята любима статия е за ДАНС , наркоканалите и контрабандата.

Другари милиционери, тоя пост е с единствената цел, да направя малко СЕО  и тази информация не само да не се изгуби, а и да излиза на първа страница при търсене.

Другари милиционери, да не ви минава през акъла да правите каквото и да било, свързано с Вени, щото мисля, че тая информация е копирана на няколко места, извън вашите способности, от анонимни хора (по разбираеми причини) , и няма да изчезне.

Ако досега малко хора бяха прочели какво е писало на спрения сайт, сега със сигурност ще прочетат много повече.

Добре би било, политическите милиционери от ДАНС да прочетат чл.40 ал.2 от Конституцията на България.

Това е втория третия опит за цензура на комунягите. Предишния беше направян от милиционера Явор Колев и свързан с арена.бг и замунда.нетОпа , грешка. Всъщност се опитаха да сплашат един млад блогър. Което всъщност ме накара да започна тоя блог. Следователно това им е третия опит за цензура. Държа си на мнението, че няма да вземат и 10% на следващите избори, и ще направя всичко по силите си за това. Да не забравяме, че комунягите изгубиха изборите в Дупница, за което и аз помогнах съъвсем малко.

Мисля да напиша кратки разсъждения по случката по-късно. Вие междувременно уволнете милиционерите.

п.с.
Според коментар във в-к Капитал, сайтът е възстановен изцяло.