Навремето писах за втората империя на злото . Ето че тя отново си намери враг . Враг , дръзнал да публикува “секретни” документи.

Вместо да си търсят течовете на иформация, империята на злото реши да го унищожи. Засега само политически, технически и икономически.  Спряха му домейна,  блокираха му банковите сметки и го очерниха. Обвиниха го в сексуаен тормоз – щото ебал мамата на ЦРУ :)

Тъкмо се чудех от къде да изкопая 5-6 Г за мирор ( wikileaks ) и видях, че вече имаме български такъв, пък и миририте  минават 1000 бройки вече.

Много хора не вярваха, че империята на злото има същите прийоми както комунистическата и посестрима. Говориш ли много , особено неприятни неща, ще те вкараме в затвора или ще те очистим. Същите са. Само дето се кичат с наименованието “демокрация”. То си пролича и по отнемането на визата на запалката. Не , че съм се затъжил за него, но да излезе т.нар “посланик”  и да лъже и маже, че визата била отнета заради “криминално” разследване, докато по същото време настоящ министър извършва престъпление от трибуната на НС (разгласяване на СРС) , ми идва твърде нанагорно за асимиация.

Мамицата ви и на американци, и на виза, и на paypal и на всички дупедавци.