Яяяя, някой направил блог с истината за случая .

Мнее , не съм аз :) . Ама хората, които могат се броят на пръсти. Мога да разбера кой е , ама не ми се занимава. Пък и автора може да е умен и да използва прокси или тор. Горещо го съветвам да използва , защотото може да бъде открит (ако ДАНС-аджии имат толкова акъл).

p.s. Човеко , разкарай тоя tyxo брояч от блога ! Аз ти разбрах ип адрес-а,  без дори да се опитвам! Както знаем МВР  се бори и със “интернет мафията” . Ползвай прокси или тор. Предупредил съм те.

Общо вето подкрепям идеята . И имам едно питане към властта.

Абе мили комуняги, ако Галевите са престъпници , къде блеяхте цял мандат ?  Или сега предизборно и щото ЕС натиска , хвърляте прах в очите и на избирателите и на ЕС.

Ако Галеви са престъпници , защо румен запалката разпиваше на една маса с тях, вместо да ги арестува ?

А ако се окаже, че не са престъпници , или нямате доказателства да ги осъдите и те после осъдят държавата в Страсбург , защо трябва аз да плащам (чрез данъците) обезщетенията?

Между другото ББ е дал интересно интервю по случая. Наистина предишните избори бяха спечелени от БСП (местните) с меко казано “съдействието” на Галеви.  И наистина досега никой не ги притесняваше. Местното РПУ беше в топли отношения с тях.

Сега вече в РПУ има доста размествания. Разни началници преместени и т.н.  Не размествания – уволнения трябват .

Да не забравяме как преди няма и година Галеви вкупом се изправиха в защита на румен запалката. Димитър Аврамов също е писал за подкрепата им.  Пък сега на топло. Ами така е като се доверяваш на политици.