Днес попаднах на този блог. Искрено се радвам, че има поне един депутат, който поне малко се интересува от случващото се в държавата и МВР . Нямам думи да опиша възмущението си, че нарушителите в описаната случка са ‘предупредени’, а потърпевшия – наказан административно. В интерес на истината по време на това управление МВР и КАТ се самозабравиха. Стигнах до там, че да ги давам на съд. А ще ги съдя до дупка. Като спечеля (хехе, единия акт е без свидетел) , ще съдя държавата по закона за отговорност на държавата. Да ми възстановят разходите. Пък ако държавата направи регрес към виновните, ще си плащам с кеф данъците вече.

Много съм завеян, пропуснах заседанията по двете дела, обаче са насрочили нови дати. Мислех, че ще ги решат без мен, но другия път ще отида. Най малкото за да направя за смях ченгето дето излъга, че съм минал на червено. Делото е на 25 октомври.

Между другото, не е решен законодателно казуса , при отнет талон и невлязло в сила наказателно постановление ( при обжалване със сигурност минава повече от един месец от отнемане на талона) . Само чакам глупака, който ще се заяде, че шофирам без талон :) . Ще съжалява.