Ето докъде стигна наглостта на комунистите . Да “препоръчват” на ЕК да била преработила доклада. Алоо – къде се намирате бе, кретени . Много бързо забравихте 1997 година, но както я карате, може и да ви я припомним набързо.

То вече държавност в тая територия няма .

Имаме си президент – патологичен лъжец. Не бил агент , после бил агент, ама от добрите. Не бил ходил на лов, когато се запали влака, после бил, ама само разхождал пушката и то скърбейки.

Имаме си безличен министър-председател. Едва ли досега е имало толкова независим човек – от него просто нищо не зависи.

Имахме си либимец – вътрешен министър, дето не сядал със “сульо и пульо” на една маса, пък после се оказа, че не само сладко си лафили , ами дори обсъждали националната сигурност.

То тая национална сигурност се изразява единствено в терор на редовите КАТ-аждии върху шофьорите. То не бяха колани , то не бяха мръсни коли. Бах мааму – КАТ-ажиите карат коли за по 20 000 лева, благодарение на добрите си заплати. Корумпиран КАТ-аджия няма, както няма никаква корупция в целия държавен апарат.

Иначе полицията е само наблюдател , например за неразкритото убииство на сестрите Белнейски . Тамошния комисар дори го повишиха, и сега е на блага служба в София. Полицията само наблюдава и даже и не ще да протоколира безбойните обири на апартаменти в София . Последния хит беше с отвличането на Ангел Бончев и жена му. Обърнете внимание кой е ръководил операцията:

Полицейската акция, след която похитителите успяха да отвлекат Камелия Бончева, е била под наблюдението на Жоро Стоицев – шефът на дирекция “Оперативно издирване” в МВР. Стоицев се прочу като директор на полицията в Пазарджик с два шумни провала – разследването на убийството на сестрите Белнейски и случаят, при който униформен застреля гъбар в гората. Бившият вътрешен министър Румен Петков изтегли Стоицев в София и го издигна за шеф на “Оперативно издирване

Полицията този път беше не само наблюдател, ами се превърнаха в артисти от московския театър , изнасяйки представлението “претърсване на част от София и околностите” . И кога хванаха – един “престъпник” , който не плащал издръжка и 2-3 човека “превозващи” стоки “без установен произход” – СМЕШНИЦИ.

Наскоро замалко родните мили военни едва не взривиха половин София . Иначе се постараха. Виновни разбира се няма, няма и да има. Да помните последните 20 години тука някой да е бил виновен за нещо ? За падналата козирка във Варна убила момиче ? , за загиналия от ел. ток в шадраван в София ? , за Индиго , и така нататък и така нататък.

Да не зачекваме темата за АЕЦ-а и разните проблеми с горивото , щото аз на оня човек – физика – му вярвам на 100%, за разлика от всякакви директори, председатели и прочее паплач.

После доклада бил “недообмислен” . Ами да – недообмислен е – положението в България е много по-плачевно.

Единствената надежда ми е в ЕК – така и така обикновения човек пари от ЕС няма да види, поне да спрат изцяло всякакво финансиране, та да няма какво да крадат комунистите и техните спонсори. За съжаление ще окрадат излишъка , но лично аз имам идея как да не ме крадат лично мен.

От утре ограничавам до минимум всякакво потребление (с цел да не плащам ДДС ) , превеждам колкото пари имам навън (btw тая вечер останах шашнат от бързината на проводите с paypal – точно за 10 минути парите бяха по сметка в щатите) и започвам да се замислям за емигриране и отказване от българско гражданство.

Крайно време е комунягите да си вдигнат парцалите, за да не ги изгоним с камъни както през 1997.

Писна ми бе – искам да живея в нормална държава . В такава, в която не “повишават” некадърните милиционери, катаджиите не те с спират с думите “ааа, нещо колата ти е мръсна , са кво че прайме” , политиците и спонсорите им не крадат до самозабравяне от данъците ми, директора на АЕЦ не прави “далавери” с ядрено гориво и т.н. и т.н. Могат са се изпишат десетки страници.

p.s.

За читателите с пагони – web сървъра не е мой , не знам къде се намира, аз съм безработен и не мога да ви бъда полезен с нищо.

p.p.s

Виждам, че тая статия в Дневник е вбесила не само мене :)