почват да ме дразнят много сериозно. Хубавците си мислят, че като имам едногодишен договор, могат да ме ебеват както си искат. Например цената на преноса миналото лято е х лева, а сега 2*х лева – двойно по скъп !!!

Ако на някой, някога му трябва интернет и/или пренос и има избор – Не избирайте в никакъв случай Вестител БГ , ще си спестите доста ядове. Клиент съм повече от година и през това време минимум 2-3 месеца имах > 10% загуби към пиъринга, и което е най-отвратителното – през цялото време се опитваха да ме убеждават, че проблема бил при мене – я слаб рутер, я нещо друго. Накрая се наложи да пиша до управителя им, за да вземе някой мерки по проблемите. Трябваше отдавна да ги разкарам, ама нали съм мека мара.

Януари 2008 (когато беше втория едномесечен проблем със загубите написах един пост, който не побликувах, но ще го побликувам скоро. Да се види, как при услуга за четрицифрена месечна сума, човек може да има 30% (ТРИДЕСЕТ) загуби до ITD .

В момента пак имат проблем със свързаността до vbox7.com. Клиповете постоянно буферират.

Предишните проблеми съм описал тук и тук . Отделно пък половин година ме лъжат, че ще вкарат оптиката в града “до края на месеца” , ама не уточняват кой месец, и човек не може да си направи никакво планиране. С две думи – пълна порнография.

В момента съм ги оставил на доизживяване (изтичане на договора) и ще ги разкарвам. Освен това, ако трябва, ще сключа договор с дявола (кабелната), ама Вестител няма да имат клиент в Дупница. Просто няма. Който ме познава знае, че държа на думата си :) Пък и имам опит в боренето на конкуренцията (справка – останалите /бивши/ доставчици в Дупница, също така миналогодишния безславен опит на ЦИСБГ да стъпят тук.

Също толкова безславен ще бъде опита да стъпи на евентуален нов доставчик, клиент на Вестител. Дори без пари да му дават преноса или интенет-а, пак ще ги изгоня, и то с чисто пазарни методи.