По принцип не се интересувам от политика, и напоследък и не гласувам.

Обаче това е сериозна грешка. Негласуването ми на последните парламентарни избори спомогна сегашните идиоти да се доберат до властта.

Ето този линк ще ме подсеща защо винаги трябва да гласувам, при това винаги срещу комунягите.

Отдавна разправям , че нещата в МВР не са в ред, щом почнаха да гонят обикновените шофьори за незначителни нарушения, привикват блогъри за “справка” , операция “Респект” в Дупница – миналата година – насочена единствено и само срещу обикновените шофьори. Нали помните случая с Дангов, “началнико” и Р5. Ех Дангов, как Р5 ще те подкрепи бе, пиле шарено :) . То не беше трудно да се досетиш кого точно ще подкрепи човека.

Крайно време е да си ходят и Р5 и компания (правителството) , но тия нагли типове няма да го направят. Ще чакаме още няма и година, обаче гаранция, че тия скоро няма да са на власт. А аз винаги познавам.

Според министър-председатлчето процесът в МВР бил оздравителен. Тия да ги разправя на малките деца. Народа може да е прост и глупав, ама много добре вижда (особено тук) какво става в полицията и кой “ръководи” там.

п.с.

Току що видях това във в-к Сега. СмЕх, голЕм смЕх. Вместо да ги приберат , където им е мястото, министъра ги бил “помирявал” . Абе тия ни взеха нас за идиоти !!!

Срещал се е преди изборите, ама не за каквото и да е “помиряване” , а защото се знаеше, че “техния” кандидат за кмет – Дангов няма да спечели местните избори. Явно тогава министъра е избрал новия “кандидат” на БСП за Дупница.

И вместо да наградят Илия Илиев (ако той е изнесъл материалите) , те взеха, че му сложиха белезниците. Да не си позволява друг (или пък самия той) да говори . Ама то и без да се говори е ясно, че МВР е една огромна яма .Пълна сещате се с какво.

Ако някой иска да се бори с корупция или престъпност – ще му дам една сламка – половин Дупница не можа да докаже произхода на парите и имуществото си. Да, ама никой не иска да се бори, това е проблема.

Предполагам и в останалата част на България (що ли я пиша с главна буква) е така.

И ПАК ЩЕ ПОВТОРЯ С ГОЛЕМИ БУКВИ – СЪЩИТЕ ТИЯ ХОРА ИСКАТ ДОСТЪП В РЕАЛНО ВРЕМЕ ДО ТРАФИЧНИ ДАННИ, ЗА ВСЕКИ ИП АДРЕС, ЗА ВСЕКИ ИМ КОНТАКТ. !!!!   КАКВО МИСЛИТЕ, ДАЛИ ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА БОРБА С ПРЕСТЪПНОСТТА ИЛИ ЗА НЕЩО ДРУГО ?