Ех, войната с тероризма се закучи, затова от народа се иска да жертва “още малко” от личната си свобода.

Другари, Министерството на истината , с единствената цел – да се пребори с тероризма, трябва да знае кога и с кого комуникирате през интернет. Министерството (ака МВР) ще знае кога и кого сте набрали по телефона , къде се намирате всеки момент (ако ползвате GSM) , на кого и кога пращате e-mail, колко любовници имате , кога сте си включили компютъра , евентуално кои порно сайтове гледате, и ооо -да – кога ползвате p2p програми да точите незаконно филми и музика. За целта Министерството на истината (ака МВР) си е спретнало наредба.

Другари, да помогнем в борбата с тероризма (държавния тероризъм над собствените граждани) , като се подпишем под това отворено писмо.

Моя личен принос в борбата е следния :

1. Никога вече, ама НИКОГА не ползвайте базирана в България web поща. Собствениците им ще дават информация на Министерството кога и до кого сте изпращали писма.

2. Направете си поща в google.com и задължително влизайте в нея през httpS !!! . https криптира трафика и не могат да ви гепят username и паролата , съответно да гледат какви ги вършите. Ще може да пишете на любовниците си без проблеми. https май е по-подразбиране в Gmail.

3. Ползвайте си skype на воля. Засега не се знае някой да е прихванал негов трафик. Но имайте едно наум, това, че не се знае, не означава, че не може, нито, че не се е случвало.

4. Не използвайте ICQ , IRC и всякакви други приложения без криптиране.

5. Дори да ползвате Gmail, не забравяйте, че ще имат информация за вас, ако например пишете до човек с поща в abv.bg, mail.bg и т.н. Най -добре изобщо не пишете на хора с поща на български сървъри.

Ще гледам занапред пак да съм полезен с идеи и предложения , с единствената цел, да помогна на Министерството в борбата с тероризма :)