Недоразумението Соломон Паси се изказал, че блоговете били източник на простотия. А с цялата си наглост питал Иван Бедров, защо няма “естетически” отдел, които да одобрявал какво може да се показва по ТВ-то и какво не ?!?!

Алоо , атлантика , абе ти в ред ли си ? Какъв си ти бе, та ще наричаш моя любим блогър Sulla (снимката при Sulla кърти миФки) простак ?

Използвам момента най-просташки да попитам :

Абе Монка, къде ти беше “естетическото” чувство, когато твоята партия, начело с т.нар. “цар” подари БТК за 200 милиона евро (последвалото пускане на част от акциите на БТК показа истинската и стойност – около 1 милиард евро) .

Къде беше пак “естетическото” ти чувство, когато твоя съпартийник Велчев набута България с милиони долари, като замени доларов дълг (когато долара беше 2.30) , за евров дълг. После долара падна на 1.25 . От тая сделка преките загуби за България са не по-малко от 600 милиона долара. Преките ползи за определени банки и лица са от същия порядък.

Къде беше пак “естетическото” ти чувство, когато т.нар. “цар” ни “оправи” за 800 дни, та още ни държи влага. Къде ти беше естетиката, когато се видя, че намерението на гражданина Кобурготски е да оправи икономически само себе си.

“Извинявам” се за моята простащина, че така откровено пиша черни, злобни и неприятни истини за партията на Монката – НДСВ. И мисля, че е крайно време някой прокурор (хехе, смях в залата), да се поинтересува как така, БТК беше приватизирана за 200 милиона евро, а няколко години след това продадена за над 1 милиард евро ? Много интересна сделка, Ама много – с петкратна печалба.

Аман от простак -ци :) . Опа , забравих, Той е принц по рождение и боговете  са му братя!

solomon_dummy_resize

Освен “просташките” блогове, има и “естетически” такива. Те са на Гергана Паси , Атанас Щерев, Борислав Цеков и други подобни (как ли пък няма да им сложа линкове).

“Естетическите” блогове са известни с това, че никой (разумен) човек не ги чете. Явно хората не се вълнуват от “естетика”. Единствения блог, заслужаващ внимание е този на Минчо Спасов, да се надяваме, че не го пише с користни цели.