Черния хумор настрана, обаче на България беше ударен звучен шамар на стойност 220 милиона евро. ЕС защити европейските данъкоплатци, а нас кой ще ни защити ?

Кой ще ни защити от всеобщата корупция, започваща от редовия КАТ-аджия и стигаща до редовия министър ? Кой ще вкара в затвора поне един-двама от измамниците , облагодетелствали себе си и управляващата коалиция с откраднати пари от ЕС ?

Няма кой ! Ние трябва сами да се защитим. От ЕС убедително ни показаха, че ако не се променим, ще видим пари през крив макарон. А промяната трябва да започне с оставки (хехе – виц) , оставки няма да има, затова трябва да изритаме БСП на следващите избори.

Мисля да кандидатствувам с проект по програмата за развитие на селските общини. Обаче с който и да говоря, всеки вика – “абе ти луд ли си ?” , 70% от финансирането ще отидат за подкупи, иначе няма да ти погледнат проекта изобщо.

Аз пък мисля да кандидатствам без да плащам на никой, и ще опиша тук всичко.

п.с.

Комитата е хванал мафиота на републиката в още една лъжа. Да – лицето Румен Петков е лъжец , доказан лъжец. Първата му лъжа беше когато се изтъпанчи и излъга милион и половина собственици на МПС, че смяната на рег. номера била изискване на ЕС. Оказа се, че не е точно така.

Втората доказана лъже, е че той не сядал на една маса със сульо и пульо (Галев). А се оказа, че не само е сядал, а и сладко, сладко са си приказвали – заедно с доцента-агент-застраховател.

Третата доказана лъжа може да видите при Комитата.

Лъжеца и партията му трябва да бъдат удряни по главата и изритани за дълго от властта.