си поръчал да напишат тия лъжи в иначе добрия в-к Сега .

Ти Дангов, не разбра ли , че за нищо не ставаш и затова загуби изборите ? Между другото може да се сърдиш и на оня министър.

Та да се спрем на поръчковата статия :

Нощем Дупница е най-кроткият град. Дребната престъпност е изкоренена. Липсват обикновени кражби, с изнасилванията е приключено, а разни дилърчета на дрога нямат пък никаква почва тук.

Мдаа, това е единствената истина в нея. Наистина тук е спокойно. Не си заключвам колата, въпреки, че е със софииска регистрация. Кражби няма.

Случайни минувачи не се забелязват, нито пък патрулиращи полицаи. Всички вкупом са решили да не пречат на охранителите необезпокоявано да кръстосват града и да го пазят.

Лъжа. Има си и минувачи, има и доста полиция – главно КАТ-аджии нощно време .

Всеки ден между 12 и 15 часа сградата се опразва, защото там започва присъствието на Галев храната заема позиции на входа и на пуска никого, освен ако няма лична уговорка с биг боса. Който се е объркал да се мотае из коридорите и по етажите по това време, бързо се шмугва в някоя от стаите и не излиза навън, докато не се обяви отбой.

Лъжа. Офиса на банката ми е в общината. Никога не съм имал никакви проблеми с влизането и излизането. По твое време лъжливо човече Дангов, охраната се опитваше да не ме пуска с къси панталони !!! . Ама само се опитваше.

Единственият, който все още трови нервите на властта, там е бившият кмет Дангов. Положението му обаче е започнало да прилича на това на някогашния кмет на Несебър, когото правителството по молба на президента набързо уреди с дипломатическа работа зад граница, за да го спаси от заплахите за убийство. Според Дангов сега Първанов е подал ръка и на него. Тези дни се очаква той да бъде изведен в София като шеф на Агенцията по рибарство. “Казали сме им да си го прибират. Даже и кола ще му осигуря, да го закара в София”, заявява Галев.

Какви заплахи бе Дангов. Стана за смях на цяла Дупница, откак изгуби изборите. Все нещо за теб трябва да се пише, все ти си най-важния. Ае малко кротни. Писна ми.

Представителят на основната тукашна охранителна фирма “Бодо сот” Георги Първанов-Бозата, например, е кръстен така, защото има баничарница. “Бодо сот”, която иначе охранява всички автокъщи около Дупница, получи дългосрочен договор с общината да пази и общинската собственост

Дангов, Дангов, ти съвсем се побърка. Шеф на Боду СОД е Пламен (мисля Димитров), изобщо няма баничарница, и са много точни хора /щото са ни клиенти :) /

Абе какво да те коментирам повече, вземи се скрий в София .