Хм, има шанс да откраднем местния Germanos от TPN. Сложих им висока инсталационна такса в офертата, щото искат да се пусне за вчера :) . Та сега мислят.

p.s.10.12.2007

Мдаа, не се обадиха. Обаче през това време пуснахме 4-5 домашни. Нещо напоследък даже и не ми се занимава с бизнес абонати – претенции големи, а като стане въпрос за плащане някои се правят на ударени.

Даже управителката ме попита – ” Ама Вие имате ли поддръжка” , аз викам – да имаме, но ние отговаряме само до рутера, вътрешната мрежа също можем да поддържаме, но срещу допълнително заплащане. Нещо не и хареса отговора.

Защо по дяволите повечето хора си мислят, че интернет доставчика им е длъжен да им преинсталира виндовс-а, да чисти вируси, да поддържа вътрешни мрежи и рутери. И отгоре на това да го прави и безплатно:) .

Такива напоследък взех да ги насочвам директно към конкуренцията – да ходят бтк да им преинсталира компютрите . Днес дори нахоках един клиент по телефона. Брей не се разбират от дума, че проблема не е при нас. Да бил отишъл някой при тях да види защо нямало интернет. Ми ще отиде – срещу 20 кинта.

Имаме клиенти които не съм ги виждал с години – откакто са включени. Обаче хората имат някаква компютърна грамотност – могат поне да си разрешат забранената мрежова карта например. А други са бахти наказанието. Пък и досадни :)