Бахти студа настана :) . Днес едва направих едно RG навън.

А има толкова много работа тази седмица. Трябва да се пуснат поне 3-ма клиента до събота. Да се сложат кутии на два нови блока -87 и 88, в които досега нямаше мрежа. За кутия е и един блок наблизо в които има двама клиента и вече е за комутатор и ODF – ще минава оптика покрай него скоро. А мисля (мислех) декември да го ударя на почивка, ама май няма да ме огрее :( Всъщност иска ми се да забегна в най-забутаното планинско селце и да се отдам на медитация :) (другата дума за мързелуване) .

Някой беше питал как да се свърже с мен. Най-лесния и сигурен начи за това е на : stoilov at dupnica.net . Не ползвам skype, icq, mesenger и т.н. IM , щото зайни и незнайни люде не ме оставят на мира и не мога да свърша никаква работа. На едно място не се задържам, та и среща е трудно да се уреди (не е невъзможно де) , а пък GSM-a искрено го мразя. Вдигам само на познати номера и то съвсем не винаги. На фиксирания отговарям, но незнайно защо народа не ще да звъни на него !?!

Вестител нещо закъсняват с местенето на оптичния кабел. Аз си знаех, че няма да стане толкова бързо, ама ……. А се очертава раздвижване на пазара на едро, та кой знае, може да се уредим с по-голям капацитет, и втори доставчик.

То се е видяло, че LIR няма да ставаме (скоро), ама ще трябва да си купим няколко PI мрежи, щото ми писна с тия PA адреси.